Всички разговори за отслабване и стягане на фигурата губят смисъл без двигателна активност. Това не означава непременно фитнес или тичане до пълно физическо и психическо изтощение. Съществуват много източници на движение, които моделират фигурата, без да се измъчваме или напрягаме.

Круиз до Миконос, Санторини, Крит, Патмос и Кушадасъ от Лаврион

За този круиз има безброй оферти, но никаква по-съществена и практична информация. Това ни мотивира да седнем и да напишем кратко инфо, за да не губат време и други хора, така както ние.

БЕЗ ОПРАВДАНИЯ! ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРАВИ ТЕЗИ УПРАЖНЕНИЯ!

"Нямам време! Много съм заета. Наблизо нямам зала..." Винаги можем да намерим оправдания, но истината е, че има ли желание, има и начин! 

СКАЧАНЕТО НА ВЪЖЕ-МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ДЕТСКИ СПОМЕН

Удобно и евтино, скачането на въже изгаря много повече калории, отколкото си мислите!

POWER DANCE - ПРИЗЬОРЪТ ЗА НАЙ-ЗАБАВНА ТРЕНИРОВКА

Танците са тренировка за цялото тяло, но освен това те са и чудесен начин да изгорим немалко калории, докато се забавляваме. Често хубавата музика кара краката ни да се движат в ритъм сами. Всички обичаме да танцуваме...

ЗАБИЙ СТРЕЛКАТА НА КАНТАРА НАДОЛУ

Искаш да спортуваш и в същото време да се забавляваш. Искаш да оформиш красиви крака, ръце, дупе и гърди, без да трупаш много мускулна маса и без риск от травми. Препоръчваме ти да погледнеш към волейбола – красив и забавен групов спорт, който...

НАРОДНИТЕ ТАНЦИ-ГИМНАСТИКА ЗА ТЯЛОТО И ДУШАТА!

Народните танци са част от необятното и пъстро фолклорно творчество, което се е съхранило векове наред, предавано от поколения на поколения.