Всички разговори за отслабване и стягане на фигурата губят смисъл без двигателна активност. Това не означава непременно фитнес или тичане до пълно физическо и психическо изтощение. Съществуват много източници на движение, които моделират фигурата, без да се измъчваме или напрягаме.

POWER DANCE - ПРИЗЬОРЪТ ЗА НАЙ-ЗАБАВНА ТРЕНИРОВКА

Танците са тренировка за цялото тяло, но освен това те са и чудесен начин да изгорим немалко калории, докато се забавляваме. Често хубавата музика кара краката ни да се движат в ритъм сами. Всички обичаме да танцуваме...

ЗАБИЙ СТРЕЛКАТА НА КАНТАРА НАДОЛУ

Искаш да спортуваш и в същото време да се забавляваш. Искаш да оформиш красиви крака, ръце, дупе и гърди, без да трупаш много мускулна маса и без риск от травми. Препоръчваме ти да погледнеш към волейбола – красив и забавен групов спорт, който...

НАРОДНИТЕ ТАНЦИ-ГИМНАСТИКА ЗА ТЯЛОТО И ДУШАТА!

Народните танци са част от необятното и пъстро фолклорно творчество, което се е съхранило векове наред, предавано от поколения на поколения.

ЗАЩО НЕ ПОИГРАЕМ ФЕДЕРБАЛ?

Повечето от нас като деца сме си играли на федербал: пред блока, в парка или когато сме били на излет – хващаме хилките и перцето и започваме да се забавляваме. 

КАНГО ДЖЪМПС

Защо да подскачаме със странните обувки?

ПОЧУВСТВАЙ СЕ ЛЕКА, КАТО ПЕРЦЕ!

Плуването е едно страхотно изживяване! Освен, че е много ефективен начин за топене на мазнини, то допринася за здрава, красива и хармонична фигура!