Едва ли за някого е тайна, че лютото помага в борбата с излишните килограми. Проучвания показват, че добавянето на пикантен вкус към храната помага за по-бързото засищане и води до увеличаване на термогенезата. Но може би малко от вас са чували за лютата чушка „Кайен“,  която е в топ 10 на най-ефективните природни дарове за отслабване, познати в света. Основната активна съставка в тази „пикантна фурия“ е капсаицинът, който намалява апетита, подобрява храносмилането, води до по-бързо засищане при хранене и помага за изхвърлянето на токсините от организма. Благодарение на капсаицинът, възпалителните и оксидативните процеси в черния дроб се намаляват, с което се намалява риска от метаболитни и чернодробни заболявания.

Но невероятните действия на лютата чушка „Кайен“ не свършват дотук! Тя подпомага топенето на мазнините и ускорява метаболизма, като по този начин се увеличава количеството изгорени калории за деня. Как става това? Когато консумираме пикантна храна, температурата на тялото ни се повишава, а когато това се случи, организмът минава в режим на „охлаждане“. Това е и причината, когато приемаме люто, тялото да изгаря повече калории. Според направено през 2011 г. проучване, хора, които не са консумирали пикантна храна преди, постигат много по-добри резултати в отслабването, след като са започнали приема на екстракт от лютата чушка „Кайен“.

Искате да отслабнете-не пропускайте лютата чушка „Кайен“!

Екстракт от този мощен натурален продукт има в уникалния New Green Line!

Иновативната формула за отслабване под формата на сашета съдържа 12-те най-ефективни природни екстракта за отслабване, познати в света!

Поръчайте онлайн своя New Green Line тук!

 

Споделете:
Коментари

steeria

18.09.2021 | 17:07

Jumecoumn

09.09.2021 | 10:15

http://buypropeciaon.com/ - Propecia

Allenue

05.09.2021 | 20:53

http://buystromectolon.com/ - ivermectin for humans amazon

Propecia

05.09.2021 | 04:08

Comment Utiliser Le Levitra 20mg

Facebook коментари