Подходящ при

Предназначение

-Съдейства за намаляване на апетита и бързо засищане;

-Благоприятства поддържане на нормално телесно тегло;

-Допринася занормалното протичане наметаболизма на въглехидратите;

-Допринася за нормализиране на концентрацията на глюкоза в кръвта след хранене;

-Допринася зазащитата на клетките отоксидативен стрес;

-Допринасят за ускоряване на физиологичния ритъм на червата;

-Благоприятства освобождаването на излишните течности;

Указания за употреба

Препоръчителна дневна доза: Перорално по 2 сашета дневно след хранене, разтворено във вода, мляко или натурален сок. New Green Line съдържа само натурални съставки, които не могат да се разтворят до бистра и хомогенна смес, но са изцяло усвоими от организма. Поради наличието на екстракт от лютива чушка, продуктът има силно лютив вкус.

Противопоказания

Препоръчва се на пациенти със сърдечно съдови, чернодробни, бъбречни или метаболитни заболявания да се консултират с медицински специалист преди да започнат приема на продукта.

Да не се превиша препоръчителната дневна доза.  Да не се  използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се използва при наличие на алергия към някоя от съставките. Да не се използва от деца под 14г. Ако диетата се спазва за периоди по-дълги от 3 месеца, да  се потърси съвет от лекар. Бременни и кърмещи жени могат да го ползват само след консултация с лекар.

Опаковка и съхранение

60 сашета.

Продуктът да се съхранява на сухо и защитено място! Да се пази от деца!

Производител

 Петя Раева е диетолог, автор на книги за отслабване и консултант по здравословно хранене: http://petyaraeva.bg/

Състав

Състав на 2 сашета-максимален дневен прием:

 

Зелено кафе – семена, екстр. ( Green coffe, extr., hlorogenic acid 45%)

200mg

Зелен чай  - екстр. ( Camellia sinensis, extr., polyphenol 50%)

200mg

Худея-екстр.( Hoodia gordoni, extr.)

500mg

Малинови кетони

600 mg

Лют пепер – екстр. ( Cayenne pepper – extr.)

100mg

Горчив портокалов прах

100mg

Африканско манго ( Irvingia gabonensis)

200mg

Гарциния Камбоджа

1800mg

Хром пиколинат

200 µg

Артишок- екстр. (Cinara scolymus – extr.)

500

Черен кимион- екстр. ( Nigella sativa – extr.)

200

L –триптофан

500

Информация за състава

Зелено кафе - съдържа хлорогенна киселина, която успешно повлиява на топенето на мазнини и свалянето на килограми от теглото. Зеленото кафе засилва метаболизма в черния дроб и така организма изгаря много повече мазнини. А също така, зеленото кафе е изключително мощен антиоксидант.

Зелен чай - поради огромния брой биоактивни съединения в зеления чай, неговата редовна консумация се свързва с мощен антиоксидантен, противовъзпалителен, канцеропротективен, детоксичен, диуретичен и други здравословни ефекти. Редица клинични проучвания показват, че при дълготрайна умерена консумация на зелен чай се стимулира изгарянето на мазнините и здравословната редукция на тегло.

Худия – растението Худия представлява малък кактус растящ в африканската пустиня Калахари, който има свойството да подтиска апетита като влияе директно върху центъра на глада в хипоталамуса. 

Африканско манго - предизвиква по-бързо засищане. Действа благоприятно на липидния профил, като понижава нивата на общия холестерол и треиглицеридите.

Гарциния Камбоджа - плодовете му са подобни на малки тиквички и се наричат още тамаринд. Направените проучвания показват, че екстракта от тамаринд работи по два начина – потиска апетита на централно ниво и пречи на натрупването на мазнини, като блокира ключов ензим в синтеза на мазнините от въглехидрати (цитрат-лиаза).

Хром - многобройни изследвания показват, че при дефицит на хром в човешкия организъм, неговото добавяне към диетата регулира чувствително нивата на кръвната захар, подобрява глюкозния толеранс и изгарянето на глюкозата в клетките. Това е така, защото хромът повишава способността на инсулина да се свързва с глюкозата и да я транспортира през клетъчната мембрана. Някои проучвания показват че суплементацията с хром при хром-дефицитни състояния може да намали мастните депа и да подпомогне увеличаването на мускулна маса.

Артишок - в екстракта от артишок се съдържат голям брой витамини, минерали, микроелементи и баластни вещества. Една от най-важните съставки на артишока е специфичен за него фитохимикал наричан цинарин, който е мощен антиоксидант и предпазва клетъчните мембрани от увреждане. Освен благоприятният му ефект върху работата на черния дроб и жлъчката, екстракта от артишок има и диуретичен ефект, като предпазва от излишна задръжка на вода и соли в организма. Той упражнява също и лек слабителен ефект върху работата на червата.

5-HTP – 5 Хидрокси Триптофан - клинични проучвания показват, че при суплементация с 5-HTP се наблюдава непреднамерена загуба на тегло, поради нормализиране на съня, стреса, негативните емоции и емоционалното преяждане свързано с тях.

Черен кимион - различни проучвания върху свойствата на маслото от черен кимион показват, че то може да намали апетита и съответно дневния хранителен прием, да понижи нивата на холестерола, триглицеридите и кръвната захар. Повлиява благоприятно върху редукцията на тегло и мастните депа в организма.

Малинови кетони - стимулират изгарянето на мазнините в мастните клетки (липолиза) и повлияват добре за намаляване на нивата на хормоните лептини и адипонектини, от които зависи големината на мастните депа в организма.

Горчив портокал -  съдържа активната съставка синефрин, който е показал в различни изследвания, че може да повишава нивото на базовия метаболизъм и засилване на термогенезата, като по този начин стимулира изгарянето на повече калории в организма и усилва метаболизма. 

Люти чушки /Кайен/ - основната активна съставка на екстракта от люти чушки (кайен) е алкалоидно съединение наречено капсаицин, който притежава свойството да потиска апетита в малки дози и да намалява консумацията на мазнини в храната. Той стимулира изгарянето на мазнините и термогенезата като цяло, повишава издържливостта на организма при излагане на студ и физически упражнения

Споделете:
Коментари
Facebook коментари