Гарциния Камбоджа е много популярна съставка, влизаща в състава на  редица продукти за отслабване. Тя представлява дребно дърво с увиснали клони и яйцевидни плодове, което расте в Азия. Плодовете и кората му влизат в състава на множество азиатски храни и се употребяват от векове с различна насоченост – от консервиране на риба до лечение на кървящи язви и тумори в индийската народна медицина.

 През 40-те години на XX век, група учени съзират взаимовръзка между консумацията на Гарциния Камбоджа и намаляване на апетита и телесното тегло. Те са проучили добре дървото и са установили, че уникалният му ефект върху отслабването се дължи на хидроксилимонената киселина, която се съдържа в количества повече от 50% в него. За нея се твърди, че потиска апетита, инхибира синтеза на липиди и изгаря мазнините чрез термогенеза. В комбинация със зелено кафе и лют пипер „Кайен“ имат невероятно действие върху изгарянето на мазнините от мастните депа.  Друго полезно свойство на Гарцинията е възможността за увеличаване на серотонина в организма – хормон, който е от изключителна важност за правилната функция на организма. Ниските нива на серотонин са предшественик на депресия, затлъстяване, безсъние и още куп здравословни проблеми.

 В наши дни над 45% от хранителните добавки за отслабване съдържат Гарциния Камбоджа. Тя е незаменим помощник за всеки, който иска да отслабне натурално, здравословно и най-вече трайно. Невероятният растителен екстракт от Гарциния Камбоджа присъства с близо 2000 mg  в изумителния супер продукт за отслабване на Петя РаеваNew Green Line. Това количество по безспорен начин гарантира ефикасността на изключително ефикасната хранителна добавка на ексдепутатката Петя Раева, която нашумя в публичното пространство след като успя да се втали с внушителните 36 килограма и да задържи постигнатото и до днес.

New Green Line е интензивен, иновативен и невероятен био продукт, който ще Ви помогне да постигнете желаната фигура. New Green Line:

  • Потиска апетита
  • Ускорява метаболизма
  • Премахва задържаните течности
  • Засилва термогенезата
  • Подобрява чревната перисталтика
  • Предпазва клетките от оксидантен стрес

Не си хвърляйте парите за безполезни добавки за отслабване със съмнителен ефект! Доверете се на опита на създателя на продукта, както и на десетките хиляди клиенти, които ни се довериха и успяха да променят фигурата и живота си.

New Green Line сбъдва мечти и променя съдби! Присъедини се към клуба на отслабналите и се радвай на по-леко и стройно тяло. Поръчай своята опаковка New Green Line ТУК и вземи сега с безплатен 30-дневен хранителен режим, лично изготвен от Петя Раева. Възползвай се от невероятния шанс и се сдобий с най-доброто средство за отслабване на преференциални цени и с бонус подарък!

Побързай, количествата са ограничени!