Наднорменото тегло е сериозен здравословен и икономически проблем. Според медицинската статистика 20% от населението страда от затлъстяване, а 60 на сто от българите са с наднормено тегло. Хората с наднормено тегло са потенциална рискова група за развитието на множество заболявания. На първо място това е хипертонията. Голямото количество „лош” холестерол и високото кръвното налягане  са основна причина за инсулт, инфаркт и множествено сърдечни проблеми. Диабет тип 2(инсулинонезависим), което също е предпоставка за сърдечно - съдови заболявания. Подагра или „царска болест” в голяма степен зависи от телесната маса, обездвижването и начина на живот. Допълнителните килограми натоварват целият опорно-двигателен апарат– предпоствка за развитието на артрит, артроза, коксартроза и други ставни проблеми. 
Всички знаем, че излишните килограми са не само естетически проблем, но повличат след себе си редица заболявания, които могат да доведат до много усложнения и да причинят дори смърт, но въпреки това не предприемаме никакви мерки. Защо продължаваме да сме дебели? Кое ни пречи да отслабнем?
 
 • 1. Липсва ни реална мотивация 

  Знаем, че „трябва“, но всъщност нямаме голямо желание. Достатъчно други проблеми си имаме, че трябва да се напрягаме и съобразяваме с какво се храним. Да, по-добре ще е ако отслабнем, но пък не искаме това да се превръща в целта на съществуването ни. Понякога докогато осъзнаем сериозността на ситуацията и си дадем сметка е станало прекалено късно.

  2. Приемаме повече калории отколкото изразходваме

   Всичко се свежда дотук. Когато сме в калориен излишък (приемаме повече калории, отколкото горим енергия) ние напълняваме и обратното – когато създадем калориен дефицит (изразходваме повече, отколкото приемаме) ние ще отслабнем. Няма опасни храни, има опасни количества. Прекаляването дори с иначе полезни храни също ще покачи стрелката на кантара. Липсата на двигателна активност и обездвижването допълнително влошават ситуацията.

  3. Напълняваме от стрес 

  Всички медиатори и хормони в организма ни са свързани и промяната в нивото на един, води до изменения в останалите. Например: спад в нивата на серотонин води до покачване на кортизол/ хормона на стреса, който е отговорен и за качването на килограми/. Високите нива на кортизол намаляват тези на инсулина. Похапването на сладки неща води до увеличаването на инсулина и намаляване на кортизола. Това е причината да посягаме към сладките изкушения или да прекаляваме с храната когато сме под стрес.

 ОТСЛАБНИ С ФЕМИМОДЕЛ Революционна серия хранителни добавки, разработени специално за жени. Благодарение на уникалната си патентована формула „Фемимодел“ спомага за двойно по-бързото изгаряне на мазнини в критичната за всяка една жена област – корема, бедрата и задните части; значително повлиява премахването на целулита и укрепва общия тонус. Резултатите се забелязват още след втората седмица.№1 в 6 супер показателя:
 • Засилва изгарянето на мазнините

 • Намалява осезаемо апетита

 • Подкрепя хормоналното равновесие

 • Заздравява костите, ноктите, косата и кожата

 • Поддържа нормалното функциониране на отделителната система

ГРАБНЕТЕ ЕДИН ОТ ТРИТЕ ВАРИАНТА ФЕМИМОДЕЛ И ВЛЕЗТЕ НЕЗАБАВНО ВЪВ ФОРМА:
ФЕМИМОДЕЛ Подходящ за всяка възраст, но особено за жени след 45 години, при напълняване по време на менопауза. Отличен ефект в критичните зони около дупето и корема.
ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ За всяка женска възраст! Намалява драстично апетита, забързва метаболизма и доказано повлиява целулита с до 40%.
ФЕМИМОДЕЛ ДЕТОКС С най-силен ефект при жени между 16 и 55 г. С ударно съдържание на зелено кафе и артишок. Изчиства 100% тялото от токсини, засилва значително метаболизма и спомага за двойно по-бързото изгаряне на мазнини от мастните депа.