Лятото е на прага ни. Мечтаете да изглеждате добре, независимо от възрастта, годините, стила на обличане? Нормално е! Всъщност, освен че ще подобрите външния си вид и формата си, свалянето на килограми ще бъде добро и за здравето.

Но как можете да го постигнете без да се мъчите с часове във фитнеса или да гладувате с дни?

Отговорът е - лесно! Вижте нашите 4 безценни съвета, които работят безотказно.

Започнете с нещо хем лесно, хем супер бюджетно. Става въпрос за обикновената, чешмяна… вода. Да. Приемът на течности е изключително важен за добрата ни форма. И не забравяйте - става въпрос за най-обикновена, чиста вода. Нито чаят, нито друга течност могат да ви дадат това, което водата ще направи за вас и клетките на организма ви. Тя ще хидратира, ще събуди метаболизма,ще ви обнови отвътре. Гарантирано!

 

U Alumni Channel Entrepreneurship Experience into Startup

 

Втората важна точка от плана ви за нова фигура трябва да бъде храната. Разбира се, няма да ви хвалим скъпи хранителни режими, нито ще ви караме да стоите гладни по цял ден. Просто започнете да се храните с удоволствие и осъзнато. Когато хапвате, не го правете на крак, не бързайте, не се тъпчете. Дъвчете, радвайте се на храната, наслаждавайте се. Всяка хапка, която слагате в устата, е като благословия за организма. Накарайте го да се чувства специален. Заложете на сезонните плодове и зеленчуци, на салатите. Ако си приготвяте менюто у дома, няма да харчите излишни средства и винаги можете да употребите останалите от предишно готвене “остатъци”. Богатата салата, приготвена с любов у дома, е най-доброто решение за обяд или вечеря.

 

The Essential Guide to Healthy Eating | MyFitnessPal

Движете се. Обиколете квартала, отидете до магазина пеша, качете се по стъблите. Всяка крачка ви носи здраве и така мечтаната фигура.

И не на последно място - усмихвайте се, шегувайте се, радвайте се на това, което имате. Може да е малко, но си е ваше. Тук сте, живи сте, бъдете благодарни. Усмивката и смеха не само горят калории, но и ни спасяват от стреса. А стресът е един от основните фактори за напълняване в днешно време!

266,764 Woman Walking Street Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images -  iStock

Следвайте тези простички съвети и ви гарантираме от 3 до 5 кг по-малко за месец. Не вярвате ли? Опитайте!