Подходящ при

Предназначение

-Засилва изгарянето на мазнините;

-Съдейства за намаляване на апетита и бързо засищане;

-Благоприятства поддържане на нормално телесно тегло;

-Допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите;

-Допринася за ускоряване на физиологичния ритъм на червата;

-Благоприятства освобождаването на излишните течности;

Указания за употреба

Препоръчителна дневна доза: Перорално по 1 таблетка три пъти  дневно преди хранене.

Противопоказания

Препоръчва се на пациенти със сърдечно-съдови, чернодробни, бъбречни или метаболитни заболявания, да се консултират с медицински специалист, преди да започнат приема на продукта. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се използва при наличие на алергия към някоя от съставките. Да не се използва от деца под 14 години. Ако диетата се спазва за периоди по-дълги от 3 месеца, да се потърси съвет от лекар. Бременни и кърмещи жени могат да го ползват само след консултация с лекар.

Опаковка и съхранение

90 таблетки.

Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от преки източници на топлина. Да се съхранява на място, недостъпно за  деца!

Производител

Петя Раева е диетолог, автор на книги за отслабване и консултант по здравословно хранене:http://petyaraeva.bg/

Състав

 

Състав за 1 таблетка /3 таблетки  -  максимален дневен прием:

 

Зелено кафе – семена, екстр. (Green coffee, extr., hlorogenic acid 45%)

134,5 mg

403,5 mg

Зелен чай – екстр. (Camellia sinensis, extr.,

polyphenol 50%)

67 mg

201 mg

Лют пипер – екстр. (Cayenne pepper, extr.)

67 mg

201 mg

Горчив портокалов прах – екстр. (Citrus aurantium, extr.)

67 mg

201 mg

Малинови кетони (Raspberry ketone)

34,5 mg

103,5 mg

Хром пиколинат (Chromium picilinate)

130 µg

390  µg 

Информация за състава

Зелено кафесъдържа хлорогенна киселина, която успешно повлиява на топенето на мазнини и свалянето на килограми от теглото. Зеленото кафе засилва метаболизма на мазнини в черния дроб и така организма изгаря много повече мазнини. А също така, зеленото кафе е изключително мощен антиоксидант.

Зелен чай - поради огромния брой биоактивни съединения в зеления чай, неговата редовна консумация се свързва с мощен антиоксидантен, противовъзпалителен, канцеропротективен, детоксичен, диуретичен и други здравословни ефекти. Редица клинични проучвания показват, че при дълготрайна умерена консумация на зелен чай се стимулира изгарянето на мазнините и здравословната редукция на тегло.

Малинови кетони - стимулират изгарянето на мазнините в мастните клетки (липолиза) и повлияват добре за намаляване на нивата на хормоните лептини и адипонектини, от които зависи големината на мастните депа в организма.

Горчив портокал -  съдържа активната съставка синефрин, който е показал в различни изследвания, че може да повишава нивото на базовия метаболизъм и засилване на термогенезата, като по този начин стимулира изгарянето на повече калории в организма и усилва метаболизма. 

Люти чушки /Кайен/ - основната активна съставка на екстракта от люти чушки (кайен) е алкалоидно съединение наречено капсаицин, който притежава свойството да потиска апетита в малки дози и да намалява консумацията на мазнини в храната. Той стимулира изгарянето на мазнините и термогенезата като цяло, повишава издържливостта на организма при излагане на студ и физически упражнения.

Споделете:
Коментари

AlfredDaync

09.12.2021 | 00:43

swingers sex games interactive sex games online college girls sex games

affessy

31.10.2021 | 07:17

Bannelf

30.10.2021 | 03:54

steeria

15.09.2021 | 07:03

Prolype

09.09.2021 | 04:43

Facebook коментари